Qui som - Outhebox
16738
page-template-default,page,page-id-16738,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-16.7.1546365856,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Qui som

q

Som en Tolo, made in Ses Salines (Mallorca). Feliçment casat i pare orgullós de Xavi, que té més de dos anys de vida.

 

Som molt fan dels meus amics i som un fidel seguidor del món de l’esport.

Em subscric a les petites coses de la vida i si hagués de donar un només Like al món, sens dubte seria per a la meva família.

Gaudeixo dels petits detalls de la vida… una bona conversa, un cafè en una terrassa… les petites coses que mereixen un Regram.

 

Sóc un apassionat del món 2.0 i m’encanta tot el relacionat amb les xarxes socials, per això, em vaig animar a formar-me com a expert en Social Mitjana, Community Manager i Content Curation.

 

Actualment estic realitzant un màster universitari Social Media, dedicat a la gestió i estratègia al món online.

 

Les xarxes socials avancen tan de pressa que no vull deixar de formar-me perquè els meus coneixements estiguin a l’altura dels meus clients.

Sempre havia tingut el desig d’emprendre, i ara, ha arribat el moment!

I just en aquest punt neix OUTHEBOX, una mescla d’il·lusió, dedicació i 2.0. Un projecte que posarà a punt el teu negoci en xarxes i l’hi ensenyarà al món.

 

El meu objectiu és ajudar-te a desembolicar la capsa del teu negoci, vull donar-te una mà, perquè els teus clients potencials sempre et trobin.

Vols saber què puc fer per a tu?